En match återstår inom den toppeuropeiska fotbollen innan säsongen 2014/15 gör bokslut på riktigt. Imorgon bär det av, Champions League-finalen mellan Juventus och Barcelona. Tänkte lyfta fram specialmarknaderna som innehåller såväl spel-som underhållningsvärde.

Som vanligt är det väldigt hypat kring stora matcher och i synnerhet finaler. Befogat oftast. Spelbolagen gör inga undantag i den här frågan och erbjuder ett extra stort utbud i dessa sammanhang.

champions league specialer 1

champions league specialer 2

Om ni går in på ”fotboll”-”Europeiska cuper”-Champions League-Specialare” får ni tillgång till oddsen på en rad underhållande och udda spelmarknader. Vilka byter tröja med varandra efter slutsignalen? Kommer Suarez att bita igen? Kommer han att le mot Evra vid handskakningen innan match? Tar någon av sig tröjan vid målfirande? Och som rubriken lyder – hur många tunnlar gör Messi?

Bilden ovan är från Betsson, som erbjuder över 160 marknader och dessutom en del av de roliga specialspelen. Klicka här för att komma till sidan

Även betsafe erbjuder ett stort utbud på finalen. Hela 19 roliga specialspel och över 150 marknader med antal mål, matchvinnare, hörnor osv. Klicka här för att komma till sidan

Du hittar också här fina erbjudanden på Champions League finalen från flera spelbolag.