Argentina gör också sin entré i Copa America ikväll och för motståndet står en numera svårslagen rival – Paraguay. På pappret och enligt förhandsoddset så är Argentina stora favoriter. Den raka ettan står i 1,21 vilket inte lockar till spel annat än om man heter Glenn Strömberg och leverera speltips på egenproducerad sajt.

Oddset på Argentina är dock rättfärdigt för vad annars kan man ge ett lag som har förmågan att mönstra en sådan offensiv kraft i sin startelva? När Carlos Tevez får sitta på bänken, ja då har man spelare att ta av så att säga.

Dock är det ingen enkel uppgift att vinna över Paraguay. Ser man bakåt i tiden så har man visserligen vunnit de flesta matcher lagen emellan men på senare år har siffrorna inte varit helt övertygande. Paraguay är ett lag som är passningsskickligt och som verkligen gör vad de kan för att störa de allra största på kontinenten. Dessutom har man likt Argentina, ett lag fullt av fotbollsproffs från Europa.

Då jag avstår från det raka segerspelet på Argentina finns det egentligen två spel som jag känner mig säker på. Det ena är att Argentina vinner -1 asian, vilket ger pengarna tillbaka om det ”bara” blir seger med ett mål. Det andra är att Aguero gör mål, vilket betalar 2,05 gånger pengarna.

Personligen lutar det åt att jag ändå väljer det mer försiktiga asianspelet. Det är aldrig fel att spela på gott odds med mindre risk!

Spelstopp är ikväll kl.21.00

Spelet: Argeninta vinner -1 asian, 1,47 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

Och du vet väl att matchen direktsänds via livestreaming!

//Seb