Nu är Copa America i full gång och i och med det så spelar flera av världens bästa landslag matcher så här mitt i försommaren. Även om matcherna allt som oftast går på kvällen kan det vara värt att sitta uppe en stund extra för att få se lag som Argentina, Brasilien och Uruguay.

Just det senare –  Uruguay spelar sin första match i turneringen ikväll. För motståndet står ett på pappret mycket svagare lag, nämligen Jamaica.

Dessa båda lag möts inte direkt ofta i tävlingssammanhang. Senast lagen drabbades samman var 2004 och då avgick Jamaica mycket förvånande med segern. Ett resultat som Uruguay garanterat inte vill ska upprepa sig ikväll. Dock får man med största säkerhet kämpa en del. Jamaica kommer med gott självförtroende i ryggen efter fem raka internationella segrar.

Uruguay får dock klara sig utan Suarez till matchen. Istället är det Edinson Cavani som ska göra det framåt. I dagsläget råder det lite delade meningar om vem som ska bilda anfallspartner med PSG-spelaren men det lutar åt att det blir Stuani.

Spelet på den raka ettan har inget spelvärde så vida du inte jagar ett decimalalternativ (1,26). Nej, istället är det spelet på att Uruguay kryssar i halvtid men sedan vinner matchen efter full tid som jag lutar mig emot. Det betalar bra och det tror jag passar matchens utveckling som hand i handske!

Spelstopp är ikväll kl.21.00.

Spelet: Uruguay, Kryss i halvtid, etta i matchen, 3,85 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

Och du vet väl att matchen direktsänds via livestreaming!

//Seb