De andra av de två absolut största favoriterna till årets upplaga av Copa America spelar match idag. Laget jag talar om är naturligtvis Brasilien med Neymar i spetsen. Förhoppningsvis levererar man som beräknat och startar kampanjen med en seger. Något som vi alla trodde att Argentina skulle göra igår. En 2-0 ledning i halvtid resulterade dock i ett kryss efter att Paraguay lyckades ta ifatt.

Brasilien kommer till matchen som totala favoriter. Den raka ettan ger knappt några pengar alls på en hundralapp och har således inget spelvärde. Favoritskapet är dock fullständigt i sin ordning. Brasilien har relativt god form i bagaget och Dunga verkar ha ordning på laget. Jämför man med hur det har gått för dagens motståndare Peru, så är man verkligen strået vassare. Peru har endast knaprat ihop tre segrar på sina sju senaste och har ett lag som bygger på lagkvalité snarare än på spetskvalité.

Visst, man ska ha i åtanke att detta är båda lagens första match i turneringen och en förstamatch är alltid speciell. Brasilien med Neymar, Coutino, Firmino och Willian som främsta anfallsvapen bör klara detta ändå, nerverna till trots.

Mitt spel för dagen blir ett målspel på Neymar. Är det någon som kommer att göra det så är det han!

Spelstopp är kl.23.30.

Spelet: Neymar gör mål i matchen, 1,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

Alla Copa America matcher direktsänds på bet365 Livestreaming!

//Seb