Så är det åter dags för EM-kval igen. Nej, vi pratar inte om handboll utan om den betydligt mer underhållande sporten fotboll! Sverige står inför en drabbning mot Montenegro och man är stora favoriter att vinna. Sverige står i dagsläget i fina 1,50 gånger pengarna och detta att jämföra med 8 gånger pengarna för Montenegro.

Sverige spelar Zlatan på topp, vilket nästan alltid betyder mål framåt. Att Zlatan själv ska göra mål är väl inte heller helt otroligt och för dig som söker ett relativt säkert spel med bra återbetalning så är ett målspel på Zlatan att rekommendera. Att Zlatan gör mål i matchen står i 1,80 gånger pengarna.

Uppgiften för bortaspelande Montenegro blir inte enklare av att man saknar fem-sex ordinarie spelare. De två främsta som verkligen hade behövts är Vucinic och Jovetic om det ska finnas någon reell chans för Montenegro.

Med utgångspunkt i fördelen av hemmaplan, att Sverige är bra med i gruppen och det markant sargade laget som Montenegro ställer upp med så får vi väl säga att 1,50 är taget alla dagar i veckan. Även spelet att Sverige vinner och håller nollan har fint spelvärde (2,20).

Så, där har du tre heta spel. Rygga gärna för lite enkla pengar så här lagom till midsommar!

Spelstopp är kl.20.45.

Spelet: Sverige vinner matchen, 1,50 @Bet365.com

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb