Det är fredag den 19 juni och midsommarafton! Under midsommar kan du se heta matcher i Copa America via gratis live stream som Argentina – Jamaica, Uruguay – Paraguay, Chile – Bolivia, Colombia – Peru, Brasilien – Venezuela, och sent ikväll kl. 23:00 på självaste midsommarafton ser vi matchen Mexiko – Ecuador. Det är under midsommarhelgen som sista gruppspelsmatcherna spelas innan kvartsfinalerna tar vid.

Du kan se alla Copa America matcherna i direktsändning på bet365 Livestreaming. Men även om det är gratis att se matcherna så får du inte missa att du måste sätta in lite pengar på spelkontot första gången för att kunna se dem. Dock behöver du inte spela upp pengarna utan det räcker med att du har åtminstone 1 krona kvar på kontot för att kunna se all direktsänd sport som erbjuds framöver helt gratis.

Argentina - Jamaica Live Stream i Midsommar

Copa America matcher under midsommar

19.06.2015, Fredag
23:00 Mexiko – Ecuador

20.06.2015, Lördag
01:30 Chile – Bolivia
21:00 Uruguay – Paraguay
23:30 Argentina – Jamaica

21.06.2015, Söndag
21:00 Colombia – Peru
23:30 Brasilien – Venezuela

Se hela Copa America spelschemat och live stream tiderna här >>>

Ställningen i Copa America grupperna innan matcherna i midsommar

Copa America 2015 grupp A-C

 

Direktsänd sport ser du gratis dygnet runt hos de olika spelbolagen. Svenskt Spel har gjort en sammanställning av alla spelbolagens Live streaming utbud.

Glad midsommar!