Det stormar lite kring Brasilien kan man väl minst sagt säga. Neymar drog på sig ett rött kort trots att matchen var slut senast och som om det inte räckte för den gode Neymar så snackade han sedan till sig ytterligare matchers avstängning. Man kan nog förmoda att Dunga inte sov helt gott den natten.

Med Neymar borta förväntas Tardelli spela längst fram på topp och Firminho spela släpande. Om det är ett genidrag, ja det återstår att se.

Brasilien behöver hur som helst inte gå för full gas från minut ett. Det räcker nämligen med ett kryss för att Brasilien ska avancera. Med den truppen som man trots allt förfogar över så ska man klara ett oavgjort resultat.

Känner vi Dunga rätt och hela det brasilianska laget så finns det inget som heter ”spela på resultat”. Det är seger som gäller och det tror jag att Dunga kommer att ingjuta i sina spelare. Dessutom får man se till den stora konkurrensen i det brasilianska laget. Den som inte ger allt för att laget ska vinna, oavsett om det räcker med ett kryss, kommer inte att spela. Det har Dunga visat förut.

För er alla som gör som jag och tror på att Brasilien tar sig vidare i Copa America med en seger, väntar ett segerodds p å 1,70!

Spelstopp är kl.23.30

Spelet: Brasilien vinner matchen, 1,70 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb