U21-EM går relativt bra för svensk del får man väl säga efter att ha premiärvunnit över Italien med 10 man i dryga timmen. Att ligga under med 1-0 för att sedan vända tillbaka, ja det är starkt. Kanske var det lite slumpen som avgjorde det hela, men att målskyttarna skulle heta Guidetti och Kiesse-Thelin, ja det var inte högoddsare direkt. Dessa båda herrar är Sveriges stora hopp i den här turneringen.

När nu den enda av dessa är lite halvskadad (Kiesse-Thelin), ja då återstår det att se om Sverige kan fortsätta på den inslagna vägen? Klart är i alla fall att grundförsvaret i England är bra mycket bättre än det i Italien. Frågan är om det då räcker för Sverige med två starka forwards?

England kommer till den här matchen med ett tungt nederlag mot Portugal. Lagets taktik gav inte resultat och den på förhand så frukatade anfallstrion från Premier League med Ings, Kane och Berahino var långt ifrån att leva upp till några förväntningar.

Om England dock får ordning på hur anfallarna ska göras mer delaktiga i spelet så blir detta en allt för svår nöt att knäcka för Sverige är jag rädd. Att hoppas på en seger vore att hoppas på ett smärre mirakel känns det som.

Mitt tips är att England vinner med 0-2.

Spelstopp är kl.18.00

Spelet: England vinner matchen, 1,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb