Gruppspelet i Copa America är avklarat och det är nu dags för kvartsfinaler. I direktsändning visas Brasilien – Paraguay, Argentina – Colombia, Chile – Uruguay och Bolivia – Peru på bet365 Livestreaming. Det har varit en härlig inramning på detta mästerskap under gruppspelet och nu höjs stämningen ytterligare när vi ska ha utslagningsmatcher i kvarten för att avgöra vilka fyra lag som ska mötas i semifinal.

Copa America kvartsfinaler

Brasilien och Argentina

Båda förhandsfavoriterna Brasilien och Argentina är med i kvartsfinalspelet men det satt långt inne för Brasilien att gå vidare. Brasilien tog sig med nöd och näppe vidare från gruppspelet genom att vinna sin sista gruppspelsmatch mot Venezuela med knappa 2-1. Argentina gick obesegrat ur sin grupp trots den bleka inledande 2-2 matchen mot Paraguay. Man radade sedan upp två segrar mot Uruguay och Jamaica och var därmed vidare till kvarten. Chile är annars det lag som imponerat mest så här långt då man vann sin grupp på ett imponerande sätt spelmässigt. På torsdag sätter kvartsfinalerna igång och vi kan vänta oss underbara spännande fotbollsmatcher i den svenska sommarnatten!

Spelschema och TV-tider för kvartsfinalerna

Du ser alla Copa America matcherna gratis på bet365 Livestreaming. Du hittar Livestreaming tjänsten på bet365 högt uppe i menyn till höger bredvid deras chat-funktion! För att se matcherna i direktsändning behöver du bara registrera ett konto på bet365 samt sätta in en mycket liten summa pengar som du sedan kan ta ut om du inte vill titta mer på live-TV.

Torsdag 25/6 – kl. 01:30
Chile – Uruguay

Fredag 26/6 – kl. 01:30
Bolivia – Peru

Lördag 27/6 – kl. 01:30
Argentina – Colombia

Lördag 27/6 – kl. 23:30
Brasilien – Paraguay

För hela spelprogrammet med semifinaler och finalmatch kan du spana in vårt tidigare inlägg om detta här.