Samtidigt som Sverige gör vad de kan för att ta sig vidare i U21-EM pågår det fotbollsspänning på högsta nivå på andra sidan det stora havet, närmare bestämt i Sydamerika. Där spelas som bekant Copa America och där har man nu gått in i finalspelet. Bland favoriterna återfinns Brasilien, Argentina och Chile. Uruguay fick respass ur turneringen efter att ha förlorat mot Sanchez gäng efter straffar.

En av matcherna som på förhand känns mycket intressant är den mellan Peru och Bolivia. En match som Peru är naturliga favoriter till att vinna. Att Bolivia är vidare är faktiskt lite intressant för egentligen har man bara gjort en enda bra halvlek och den var mot Equador (och det räckte!).

Peru står till 1,81 att vinna och det får vi säga vara ett riktigt bra odds som vi plockar alla dagar i veckan. Peru har ett betydligt starkare lag och har mycket mer spetskompetens än Bolivia. I den här matchen bör det göra skillnad och spelare som Guerrero och Pizarro blir garanterat nyckelfigurer.

För dig som söker än större vinster rekommenderas också ett asianspel på -1 till det fina oddset 2,60. Vinner Peru då med ett mål blir det pengarna tillbaka. Vinner man med två mål blir det vinst till fint odds. Vilket av dessa spel väljer du?

Spelstopp är inatt kl.01.30.

Spelet: Peru vinner matchen, 1,81 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb