Igår gjorde Peru processen kort med Bolivia. Slutresultat skrevs till 3-1 och alla ni som ryggade tipset gick åter hem med fina vinstpengar i plånboken.

Ikväll väntar ännu en match i Copa America. Den här gången är det matchen Argentinga – Colombia som står för underhållningen. En match där jag starkt förväntar mig att Argentina börjar leverera. Förväntningarna på Colombia håller jag låga. Hittills i mästerskapet har man inte övertygat och man ser inte ut som ett lag som ska klara av att gå vidare.

Inför matchen kommer Argentina med sin starkaste elva. Den leds av Higuain på topp och det är åter till honom som man sätter tilltron att leverera vid sidan om Messi. Att man återigen har fullt manskap tillgängligt är såklart en väldig fördel. I Colombia gör man två ändringar på mittfältet då både Sanchez och Valencia är borta. Två viktiga spelare och en händelse som garanterat kommer att få effekt.

Det känns nästan som om att Argentina väntar på att det ska klicka igång för Di Maria, Messi och Higuain, precis så som det gjorde mot Uruguay. Det är mycket kvalité som vi inte har fått se det bästa av än. I den här matchen finns alla chanser i världen att trion blomstrar!

Spelet: Argentina vinner matchen, 1,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb