Allsvenskan fortgår igen efter ett mindre uppehåll. För några lag gäller det nu att börja plocka poäng om inte hösten ska bli en enda lång vandring på strecket. Två av dessa lag är Hammarby och Falkenberg och de möts ikväll på Nya Söderstadion (läs Tele2 Arena).

Det är dock inte mycket som talar för något av lagen egentligen. Hammarby har inte vunnit på väldigt länge och laget har haft det tungt i spelartruppen med mycket skador och spelare som inte presterat. Kanske kan det vända med de senaste värvningarna där bland annat målskytten Khalili återfinns? Dock inte till den här matchen då ingen av de nya spelarna är spelklara. Det enda positiva för bajen är att Kennedy förväntas vara spelklar.

Falkenberg har för dagen lite prekära anfallsproblem då lagets skyttekung samt Stefan Rödevåg båda är avstängda. Något som verkligen påverkar ett lag som har svårt att etablera anfallsspel generellt och som för få mål.

Med två offensivt svaga lag får det nästan sägas vara ett bjudodds att det ger 3,25 på 0-0 i halvtid och 1,75 på -1,1,5 goalline. Personligen lägger jag nog en slant på båda och räknar med en målfattig match som förmodligen slutar 0-0 efter 90!

Matchen börjar kl.19 ikväll.

Spelet: 0-0 i halvtid, 3,25 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb