Ikväll vankas det CL-kval i den inledande kvalrundan. Lagen som ställs mot varandra lyser inte direkt med sin status i världsfotbollen men några tappra lag som får bära favoritpinnen hittar vi allt. Ett av dessa är exempelvis Apoel Nicosia, Molde, Malmö FF och Steua Bukarest. Malmö spelar dock imorgon.

Laget för dagen är enligt min mening Steua Bukarest som ställs mot AS Trencin från Slovakien. En match som gästerna från Rumänien ska vinna över alla gånger. För att ge lite perspektiv så spelar AS Trencin sina hemmamatcher inför en läktare med en maxkapacitet på 4.500 åskådare.

Steua Bukarest har ett bättre lag rakt igenom och har mött relativt tufft motstånd i träningsmatcher och träningsturneringar fram till kvalet. Bland annat har man mött Rubin Kazan och Legia Warsaw. Trencin har i sin tur träningsspelat mot Sigma Olumouc och Mlada Bolesav, lag som man så här i efterhand har förberett laget på vad som väntar när det rumänska storlaget kommer på besök.

Den raka segern för bortalaget Steua står i dagsläget i fina dubbla pengarna och det känns alla gånger som ett bjudodds. För den som söker lite mer att vinna finns asianspelet -1 för Steua som ger 2,6 gånger pengarna. Inte helt fel i en match som på förhand känns mycket given!

Matchen spelas klockan 20.30 ikväll och går garanterat inte på vanlig svensk TV, men som tur är sänds matchen live på bet365 Livestreaming!

Spelet: Steua Bukarest vinner matchen, 2,05 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb