Gårdagens CL-spel satt som hand i handske och stort grattis till alla ni som ryggade. Dubbla pengarna, hur enkelt som helst.

Återstår att se om det blir lika bra återbetalning på kvällens CL-kval då bland annat Malmö FF ska lyckas göra vad man har svårt med i Allsvenskan, nämligen att vinna!

Malmö ställs inför en motståndare som kanske få känner till sedan tidigare och som verkligen illustrerar mångfalden som omfattar Champions League. Vad sägs om namnet ”WMFD Zalgiris”, har du hört det förut? Förmodligen inte och förmodligen har ingen spelare i Malmö FF det heller.

Förhandsoddset vittar om ett stort favoritskap för hemmalaget. Rak seger för Malmö står i ynkliga 1,20 och är långt ifrån spelbart. Inte heller känns det rättvist med tanke på att Malmö inte direkt rosat marknaden den senaste tiden. Till den här matchen saknar man dessutom flera försvarare, bland annat Helander.  Nog kunde segeroddset ha legat på 1,40?

Således är det inte den raka ettan som lockar här. Nej, istället har jag valt att inrikta mig på ett underspel där jag tror att Malmö får kämpa hårt för att få in bollen mot ett lågt försvar. Spelet jag lirar är underspelet Goalline -1,1,5 i 1:a halvlek till 1,80. Spelet ger vinst om det blir max ett mål i 1:a halvleken.

Spelet: Goalline -1,1,5 i 1:a halvlek, 1,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb