Malmös oförmåga att göra mål bekräftades med råge sedan laget spelat 0-0 i gårdagens kvalmatch i CL. Trots ett massivt spelövertag lyckades man inte göra mål. Det var dock inget oväntat och det är bara att tacka och ta emot för fina pengar för underspelet i halvtid.

Idag har turen att spela mot Europeiskt motstånd kommit till AIK. Det är dock inte CL som gäller utan istället kval till Europa League. Dagens motståndare kommer från Armenien och heter FC Shikra. Ett lag som man ska vinna över alla dagar i veckan, oavsett om det finns en kvalnerv eller inte. AIK är också stora favoriter sett till oddssättningen. AIK står i 1,35 för den raka ettan.

Att AIK har goda chanser att vinna även i praktiken baseras bland annat på de senaste matcherna i Allsvenskan och framför allt den starka insatsen mot Giffarna senast då det blev seger med 4-1. Även det faktum att AIK får tillbaka sin Kanadensiska målvakt samt att man kan registrera spel för Ishizaki väger tungt. De övriga två nyförvärven är dock inte tillgängliga för spel.

Då jag anser att oddset är aningen för lågt för att ha enskilt spelvärde väljer jag ett alternativt spel på matchen. Mitt val blir att spela att AIK leder i halvtid samt att de vinner matchen till 1,57.

Spelet: AIK leder i halvtid samt vinner matchen, 1,57 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb