Ikväll spelas en riktigt tät match i den nedre delen av den Allsvenska tabellen. Kalmar FF ska ta emot ett vilt fäktande Falkenbergs FF på Fredrikskans.

Inför matchen är det inte mycket som skiljer lagen åt. Endast två poäng, två placeringar och åtta måls marginal är det som står emellan ett Kalmar på 11:e plats och ett FFF på 13:e.

Förhandsoddsen talar om ett favoritskap för hemmalaget och det får nog betraktas som sant då FFF är rent usla på bortaplan samt att Kalmar faktiskt för första gången på mycket länge kan mönstra bröderna Elm x3. Ja, Rasmus Elm finns faktiskt med till den här matchen, men börjar dock på bänken då han inte är matchtränad till 100%.

Kalmar kommer till matchen med en förlust senast i bagaget i en blek match mot Halmstad. Dess för innan har Kalmar dock visat sig vara ganska svårslagna. Något som verkligen inte kan sägas om Falkenberg. Vi som såg FFF:s senaste match minns hur Bajen förstörde dagen för laget då man slog till med en ledning med 2-0 inom matchens första 10 minuter. Därefter var det en enkel resa mot tre poäng för Stockholmslaget. Nej, Falkenberg var verkligen inte bra i den matchen och då mötte man ett lag som verkligen inte var i form.

Den raka ettan till 1,57 känns således som en väldigt stark banker för dagen och få mina pengar. Det här vinner Kalmar med minst två måls marginal!

Spelet: Kalmar FF vinner  matchen, 1,57 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb