Real Madrid möter Roma i fotbollsturneringen International Champions Cup nu på lördagsförmiddagen med matchstart kl. 11.00 och du kan se matchen i direktsändning på Unibet TV! Logga in på Unibet (om du inte har ett konto måste du först registrera ett som är helt gratis) och gå till Unibets Live-kalender. Se till att du har pengar insatt på kontot för att kunna se på livestreamad sport på Unibet TV. Men du behöver inte göra av med pengarna utan bara ha dem stå på kontot så länge du vill kunna se på matchen Real Madrid – Roma och alla andra fotbollsmatcher och all annan sport i direktsändning. Mycket nöje! 🙂

Real Madrid – Roma på TV idag kl. 11.00

Real Madrids lag mot Roma

13. Keylor Navas
2. Varane
4. Sergio Ramos
7. Cristiano Ronaldo
11. Bale
12. Marcelo
15. Carvajal
19. Modric
20. Jesé
24. Illarra
41. Odegaard