Gårdagens spel satt som väntat och ytterligare en spelvinst till stora skattkistan är bärgad.

Ikväll tar vi nya tag då det är vankas Kamratderby i Norrköping mellan hemmalaget IFK Norrköping och de blåvita vännerna IFK Göteborg.

Matchen är inte bara ett derby mellan två kamratföreningar utan också en match mellan två av säsongens stora lag i Allsvenskan. IFK Göteborg leder serien tätt skuggade av Norrköping på tredje plats. En seger för något av lagen skulle innebära mycket.

Oddssättning mellan lagen visar att matchen förväntas vara lika öppen från spelbolagens sida som den är för som spelar. IFK Göteborg är knappa favoriter med ett segerodds p 2,62, detta trots bortaplan. Hemmalaget IFK Norrköping står i 2,70 och krysset ligger på 3,20.

Personligen håller jag mig ifrån att spela på segrare här då det känns alltför öppet. Dock känns det som att Göteborg är strået vassare när det kommer till att leverera under press. IFK Norrköping har inte direkt något vackert facit när det kommer till den varan.

Nej, istället är det ett överspel på mål som jag riktar in mig på och mer precist spelet ”att båda lagen gör mål i matchen”. Det spelet  betalar 1,72 gånger pengarna och känns mycket gångvärt. Särskilt som båda lagen har ett fint målfacit den här säsongen (även om Göteborg har haft det lite tuffare på slutet). Dessutom minns vi resultat senast då ett av seriens bättre lag gästade Norrköping. Laget var Malmö och till slut skrevs målsiffrorna till fyra!

Spelet: Båda lagen gör mål, 1,72 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb