De stora fotbollsligorna har uppehåll under sommaren och lagen vässar formen med vänskapsmatcher. Inatt kan du se PSG, FC Barcelona och Manchester United via Live Stream helt gratis på bet365 när de spelar i International Champions Cup.

Se PSG med Zlatan, Barcelona och Man United vänskapsmatcha inatt Extra kul är det att spana in nyförvärven och se hur de presterar i sina nya klubbar. Man Uniteds största nyförvärv den här sommaren är utan tvekan Bastian Schweinsteiger som hämtats från storklubben Bayern München och han ser fram emot att vinna nya triumfer med det anrika United. PSG har värvat den tyske målvaktstalangen Kevin Trapp och defensive mittfältsmotorn Bejamin Stambouli, kanske precis vad PSG behöver på mittfältet. För FC Barcelona har det varit lugnt med stora nyförvärv, man har dock gjort ett kvalitetdsförvärv i högerbacken Aleix Vidal som man köpte loss från Sevilla för dyra pengar.

Vänskapsmatcher i fotboll inatt

Se dessa matcher via gratis live streaming på bet365:

Söndag 19 juli
Kl. 02:30 Paris SG – Fiorentina
Kl. 05:00 FC Barcelona – Los Angeles Galaxy
Kl. 05:05 Manchester United – San Jose Earthquakes

Lördag 25 juli
Kl. 14:00 Milan – Inter
Kl. 22:05 Manchester United – FC Barcelona
Kl 00:05 Chelsea – Paris SG

Måndag 27 juli
Kl. 01:35 New York Red Bulls – Benfica
Kl. 14:00 Inter – Real Madrid

Onsdag 29 juli
Kl. 02:00 Chelsea – FC Barcelona
Kl. 04:00 Amerika – Benfica

För att se de direktsända matcherna på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har pengar på ditt spelkonto (räcker med t.ex. 50 kr) eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. bet365 direktsänder årligen över 20 000 matcher. Bet365 har också live betting och live odds som du kan kombinera med din live stream.

Andra artiklar om International Champions Cup