Det vankas en match om serieledningen i Stockholm ikväll. Hemmalaget Hammarby och tillika Nordens mest publikstarka lag ska ta emot ett högt flygande IFK Norrköping. Vid seger för bortalaget väntar serieledning. Något som Norrköpingsborna inte upplevt sedan Nordahls tid.

Oddssättningen till matchen vittnat om ett delat favoritskap. Hammarby drar fördel av sin hemmaplan och en något vändande form på slutet. Segern mot Falkenberg och upphämtningen mot Häcken har verkligen visat att laget kan ta sig ur den prekära knipa man hamnat i. Som extra grädde på moset så förväntas Kennedy spela en betydande roll i kvällens match.

Hammarbys förmåga till trots så är det ändå IFK Norrköping som får mitt förtroende. Åtminstone till halva vägen. Anledningen till detta är flera. Dels har man en stark trupp med endast två skador på betydande spelare och dels är man van vid att spela på konstgräs. Man har dessutom bra erfarenheter i ryggen av att spela på Tele2 Arena.

Norrköping har också ett av Allsvenskans vassaste anfallspar tillgodo. Något som gör att man aldrig kan räknas bort i matcher. Lägger man därtill att Norrköping kommer från tre starka matcher mot Malmö och Göteborg x2 så känns spelet på dubbelchans ”X2” till 1,57 som riktigt bra!

Matchen spelas kl.19.00 ikväll!

Spelet: Båda lagen gör mål, 1,72 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb