Ikväll är det dags för ännu en chans till fotbollsmirakel i den svenska fotbollshistorien. Åter igen är det Malmö FF som ska försöka bära den svenska fanan och göra slag i saken och ta sig vidare i CL-fotbollen. Ironiskt nog är vägen till gruppspelet precis lika svår som förra gången då man ställs inför motståndarna Red Bull Salzburg. Ett lag som man minst sagt ”turligt” tog sig förbi senast det begav sig.

Med det tursamma målet på bortaplan förra säsongen då målvakten i Salzburg försmädligt tappade bollen i matchens sista minut tog sig Malmö vidare kan man säga. Salzburg var dock det bättre laget i båda matcherna och med några millimeter på andra sidan stolpen så hade det blivit Europa League istället.

Idag är det således ett minst sagt revanschsuget Salzburg som tar emot Malmö på hemmaplan. Man har garanterat gjort sin läxa sedan senast och kommer definitivt inte att underskatta de himmelsblå.

Salzburg är av naturliga skäl favoriter till segern och det syns också på oddsättningen. Seger för hemmalaget står i 1,40 gånger penarna.

Personligen tror jag att Salzburg vinner den här matchen. Dock så nöjer jag mig inte med så lite återbetalning utan jag går för den större avkastningen. Alternativet jag väljer är därför att Salzburg gör mål i båda halvlekarna. Det betalar 2,10 gånger pengarna.

Spelet: Salzburg gör mål i båda halvlekarna, 2,10 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb