Den nya säsongen av Premier League är här och du kan få en perfekt start genom att dra nytta av ett fantastiskt utbud av spelmöjligheter och erbjudanden från bet365.

På lördag inleder Manchester United den nya säsongen hemma mot Tottenham, medan mästarlaget Chelsea startar på Stamford Bridge mot Swansea. På söndag möter Arsenal Londonrivalerna West Ham och Stoke tar sig an Liverpool, innan Manchester City reser för att spela mot West Brom på måndag.

Kom ihåg, att via bet365:s tjänst för Livestreaming kan du titta på matcher från några av världens största nationella fotbollsligor.

För att öka värdet ytterligare gäller det fina erbjudandet 0-0 pengarna tillbaka under hela säsongen. Placera ett spel före matchstart på fotbollsmarknaden Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast, skulle evenemanget sluta 0-0 kommer du att få insatsen tillbaka ifall spelet förlorar. Villkor tillämpas.

Detta erbjudande gäller inte då spelet helt har stängts med hjälp av funktionen Stäng spel. Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), och matchen slutar 0-0, kommer endast den återstående insatsen att återbetalas.

Med ett omfattande utbud av marknader före matchstart och som Liveodds, samt fördelaktiga erbjudanden och fantastisk Livestreaming, kan du få utmärkt värde då du spelar på fotboll hos bet365.

Vi på Svenskt Spel och bet365 önskar dig en spännande säsong full med sport!