Klockan 13.45 sparkar den första matchen igång i Premier League säsongen 15/16. Öppningsmatchen spelas mellan Man Utd och Tottenham och vi får således se en match av högsta kaliber redan från start.

Man Utd är såklart stora favoriter till segern. Inte bara för att man har hemmaplan och för att man heter ”Man Utd” utan också för att man värvat smart under sommaren, agerat precist i sina matcher och därför att man har en målskytt av rang längst fram den här gången. Borta är misslyckade Falcao, otränade RVP och floppen Di Maria. In har istället spelsugna spelare kommit och laget har justerats för att åter igen ge plats för Rooney på topp.

Just Rooney tror jag kommer att vara den nyckelfaktorn i den här matchen som får bägaren att rinna över till Uniteds fördel. Han har inte bara ett stenhårt psyke, han har också nerver av is och han fullkomligt älskar att spela mot Tottenham. Totalt har han gjort nio mål mot Spurs genom åren och det är fler än någon annan spelare gjort mot laget från London.

Dagens speltips baseras således på att Rooney gör vad han alltid gör, nämligen mål mot Spurs!

Speltips till matchen; 2-0 till United. Rooney gör första!

Spelet: Rooney gör mål i matchen, 1,95 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb