Ikväll spelas det Stockholmsderby mellan AIK och Djurgården i Allsvenskan. Förhoppningsvis blir det ett derby där fotbollen får tala snarare än våld och bengaler till höger och vänster.

Matchen spelas kl.19 ikväll och det förväntas en riktig storpublik till Friends!

Om matchen kommer att bli särskilt publikfriande råder det delade meningar om. Båda lagen har förvisso relativt fin form och har ett fint spel i ryggen, men som bekant så brukar en viss nerv spela in i matcher av det här slaget.

Frågan är således om det finns några spelare som klarar av att leverera trots press på sina axlar? En personlig favorit som direkt får mitt förtroende är Henok Goitom i AIK:s anfall. Det före detta utlandsproffset har verkligen visat sin kvalité den här säsongen . 13 mål har det blivit hittills och skytteligaledning. Han om någon kommer garanterat att klara av utmaningen att tackla förväntningarna på planen. Frågan är bara om han får några bollar att jobba med av sina medspelare som kanske inte har lika mycket rutin alla gånger att luta sig mot? Visst, man förfogar över Nisse och Ishi så kanske ändå?

Mitt spel blir på att Goitom axlar manteln och skjuter hem poäng till AIK. Får han ingen boll att jobba med skapar han ett läge själv. Så får det bli!

Spelet: Goitom gör mål i matchen, 2,50 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb