Förra veckan bjöd Southampton på underhållning då man både gjorde två mål och släppte in lika många. Motståndet då stavades Newcastle och Koeman kan omöjligt ha varit särskilt nöjd. Newcastle är inget lag att tappa poäng emot om man siktar på Europa (no offense Magpies fans).

Idag är det istället Everton som står för motståndet när Saints tar emot på St Marys kl.13.45. Ett Everton som otroligt turligt plockade med sig en poäng efter en tuff match mot Watford.

Sothampton är favoriter till segern och man har definitivt ett lag för att klara uppgiften. Everton är inte i slag (än) och har som brukligt förtvivlat svårt att göra mål. Säkerligen kommer man att komma igång så småningom. Barkely ser starkare ut än förra säsongen och Mirallas och Lukaku gör säkert sina 10 mål vardera.

Även om Soton är det bättre laget på pappret så väljer jag att avstå från att spela segerspel här. Det finns helt enkelt bättre spel och odds som känns mer spelvärda. Ett av dessa är målspelet på att Graziano Pelle gör mål för Soton. Förra matchen såg Pelle pigg ut och när en anfallare av rang väl börjat göra mål, ja då kan det lossna ordentligt! För dig som gillar att vinna lite större kanske ett Scorecast är på sin plats med Pelle som målskytt och vinst med 2-1 till Soton?

Spelet: Graziano Pelle gör mål i matchen, 2,50 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb