Bet365 levererar underbara nyheter rörande deras Livestreaming (TV) produkt. De har säkrat rätten att visa alla La Liga matcher under säsongen 2015/2016 via deras gratis Livestreaming tjänst. Så nu kan alla La Liga fans i Sverige njuta av spansk fotboll under hela säsongen och inte bara någon enstaka match här och där utan varenda match som spelas i La Liga! I Sverige finns det väldigt många som håller på storlagen FC Barcelona och Real Madrid men vi vet också att matcher med bland annat Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, Espanyol och Villarreal lockar. Men i år kommer säkerligen många svenska blickar riktas mot matcherna med Celta Vigo där svenske John Guidetti numer spelar. Och Guidetti har gjort det väldigt bra i de träningsmatcher han spelat inför La Liga starten.

bet365 har under säsongen flera intressanta spelerbjudanden som ”Pengarna tillbaka” och ”Europafotbollsbonus”. Dessa kampanjer är naturligtvis tillgängliga för alla La Liga matcher men också för spel på Premier League, Bundesliga, Serie A och Champions League.

Till bet365 Livestreaming >>>

Bet365 direktsänder alla matcher i La Liga 2015/2016

Premiärmatcher La Liga 2015/2016

La Liga säsongens första direktsända matcher drar igång redan ikväll 21/8 med Malaga – Sevilla och imorgon lördag kan vi se Atletico Madrid spela mot nyuppflyttade Las Palmas på Vicente Calderon stadion. Tränaren i Atletico Madrid Diego Simeone misslyckades med att matcha framgången från 2013-14 då man vann Primera Liga titeln och nådde finalen i Champions League där man förlorade mot värsta lokalkonkurrenten Real. Atletico kommer tyvärr att vara utan en av sina nyckelspelare de senaste säsongerna, Arda Turan, som anslöt sig till Barcelona tidigare i sommar men som står inför en lång väntan på att få beträda gräsmattan innan han gör sin debut på Camp Nou på grund av FIFA: s påtvingade flytt embargo.

Titelförsvarande FC Barcelona börjar sin säsong med en tuff bortamatch mot Athletic Bilbao, som nyligen imponerande stort med att få oavgjort på Camp Nou och därmed säkrade en sammanlagd 5-1 seger i UEFA Super Cup och fick nöjet att lyfta sin första trofé på 31 år. Trots den förödmjukande förlusten då kommer Luis Enrique och Barcelona vara helt inställda på att lämna San Mamés med alla tre poäng denna premiärmatch. Barcas största tillgång är deras otroliga anfallstrio bestående av Messi, Suarez och Neymar, som förra säsongen gjorde totalt 122 mål i alla tävlingsmatcher, och alla tre spelarna kommer att vara angelägna om att få vinna nya titlar framöver.

Real Madrid möter nyligen uppflyttade Sporting de Gijón i vad som kommer att vara Rafa Benitez första tävlingsmatch som Real Madrid boss. Mot bakgrund av en trofé mindre förra säsongen så fick Champions League vinnaren Carlo Ancelotti sparken av Los Blancos och ersatts av den tidigare Liverpool managern i ett drag som förvånade många på grund av spanjoren tvivelaktiga facit under de senaste åren. Det återstår att se hur Rafa kommer att använda spelarna till sitt förfogande, även om rykten hela sommaren har pekat mot att Cristiano Ronaldo sätts in i den centrala anfallsrollen, vilket kan lämna frågetecken om hur Karim Benzema kommer att användas, vilket i sin tur kanske öppnar för en övergång till Arsenal? Trots mycket spekulationer om hans framtid, är walesiska superstjärnan Gareth Bale inställd på att stanna kvar på Bernabéu för en till säsong, trots rapporter om intresse från Manchester United. Den tidigare Spurs spelaren kommer att vara angelägen om att tysta sina belackare från förra säsongen och han står i oddset 4,75 att göra det första målet i premiärmötet.

Något som är säkert så kommer den första helgen i La Liga garanterat att bli en thriller och en stor helg för stor vadslagnings aktivitet, extra kul då att man också kan se matcherna i direktsändning helt gratis!