Vi som såg Man Utd mot Club Brugge i veckans CL-kval fick se ett helt annat United än vad PL-säsongen 15/16 har visat upp. Då spelade man med fart och fick verkligen ut något av sitt bollinnehav och sina löpningar. Depay och Januzaj skapade farligheter och mål. Juan Mata spelade med fart och Wanye Rooney såg inte sådär ensam och övergiven ut som han annars gjort.

När United nu ställs inför en hemmamatch mot ett något sargat Newcastle bör man kunna ta med sig allt det positiva från matchen i veckan. Depay kommer garanterat att spela med ökat självförtroende och Januzaj likaså. Backlinjen med Smalling i spetsen kan mycket väl vara lysande ännu en gång och kanske att till och med Rooney kan göra mål! Newcastles chanser att störa United på Old Trafford känns således väldigt små. Här får man på sin höjd försöka klara hanken och inte resa hem med 3-0 på pappret.

Vad som inte heller talar för Newcastle är deras sargade lag som åter igen plågas med skador. Sissoko (tveksam), Dummet, De Jong, Rivierie, Marveoux och Janmaat är bara några av de spelare som är borta av olika anledningar.

Kan United bara verkställa sina chanser så sitter det här spelet lätt som en plätt!

Matchen spelas idag kl.13.45.

Spelet: Man Utd leder i halvtid och vinner matchen, 1,90 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb