BLGM Arsenal – Liverpool

Äntligen är det måndag igen, eller hur? Visst, det kanske är den första av fem jobbdagar som du har farmför dig. Dock kan du glatt se fram emot att det är engelsk stormatch kl.21 ikväll. Då ska nämligen Arsenal ta emot Liverpool på Emirates.

Inför matchen är Arsenal favoriter enligt oddssättningen. Ser man till spelet så känns det dock tveksamt. Arsenal har inte imponerat och verkar ha det lite knackigt så här i säsongsupptakten. Dock har man ett mycket kompetent lag den här säsongen och jag vore ju missfärgad av mitt röda Liverpoolblod om jag inte erkände att Arsenal har alla chanser i världen att vinna här.

Vad jag dock tror är att den här matchen slutar med ett oavgjort resultat. Förmodligen slutar siffrorna på 0-0 eller möjligen 1-1. Inget av lagen vill förlora mot en CL-konkurrent.

Arsenal har ett något svajigt försvarsspel och en aningen osäker målvaktssituation. Liverpool har ett ramstarkt försvar och två raka nollor. Dock är offensiven det stora frågetecknet. Benteke gjorde förvisso mål sist men antalet chanser stannade på en obehagligt låg nivå.

Nej, bästa tipset ikväll, oavgjort resultat. För den som söker större pengar, oavgjort och under 2,5 mål. Det senare spelas som en marknad som ligger under sektionen ”mål” under Bet365. Du hittar sektionen när du klickar in dig på matchen.

PS! Du har väl inte missat att Bet365 erbjuder gratis liveodds på matchen ikväll?

Spelet: Oavgjort i matchen, 4,10 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb