Manchester City tar emot Watford på Ethiad idag kl.16. En match som på förhand kan sägas illustrera ”David mot Goliat” i fotbollssammanhang. Watford är nykomling och Man City är en av Europas tungviktare.

Man City är med sin form från den senaste tidens matcher självklara favoriter. Man har fullkomligt kört över sina motståndare och man har vunnit med besked. Bland de överkörda lagen hittar vi exempelvis Chelsea, vilket i sig talar sitt tydliga språk.

Till den här matchen kan Pellegrini mönstra sin starkaste elva. Med spelare som Sterling, Silva, Toure och Aguero från start finns det inte mycket som talar för att Watford ska klara av detta. Sorgligt nog får man nog vara glada om man lyckas hålla ner siffrorna och få de att stanna vid förlust med 3-0.

För dig som söker enkla pengar finns det flera marknader från den här matchen som fixar det. Bland annat har du spelet -2 asian full tid för Man City, David Silva gör mål i matchen till 2,50 gånger pengarna. Personligen lirar jag spelet att Man City vinner 1:a halvlek och 2:a halvlek till 2,10 gånger pengarna.

Förväntat slutresultat? 3-0 åter igen och målskyttar, Sterling, Silva och Aguero.

Matchen startar kl.16 och ingår också på stryktipskupongen.

Spelet: Man City vinner båda halvlekarna, 2,10 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb