Idag (läs ikväll) spelas ett mycket intressant möte i Serie A. Förra årets starka lag Torino ska göra sitt yttersta för att mota bort försäsongens giganter Fiorentina från att vandra hem med segern.

Matchen börjar kl.20.45 och blir säsongens första riktiga test för Torino. Man saknar Farnerud och har inte riktigt hittat rätt hittills. Man letar fortfarande efter sitt trygga spel. I den här matchen är man dock favoriter enligt oddssättningen (hemmaseger står i 2,50).

Personligen väljer jag dock att lägga mina pengar på bortalaget Fiorentina. Oddset är dessutom riktigt fin då raka segern för laget från Florens står i 2,90 gånger pengarna. Det är bra betalt för ett lag som vunnit över Chelsea och Barcelona på försäsongen.

Till den här matchen mönstrar dessutom Fiorentina ett riktigt starkt lag och efter premiärsegern mot Milan känns det som en riktigt spännande tvåa här. Vad som också talar för att Fiorentina kommer att göra ett bra resultat är att man inte förlorat mot Torino på de senaste fem mötena lagen emellan.

Om du vill spela lite mer försiktigt kan ett DNB (draw-no-bet) spel på Fiorentina vara att föredra. DNB För Fiorentina står i 2,05 och får sägas vara riktigt bra betalt. För dig som är obekant med DNB-spel sedan tidigare så kan det vara intressant att veta att du får pengarna tillbaka vid oavgjort resultat med DNB-spel.

Spelet: Fiorentina vinner matchen, 2,90 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb