Nykomlingen Watford ställs inför ett riktigt test idag när formstarka Swansea kommer på besök. Hur klarar sig Flores pojkar nu är frågan? Kommer man att gå för tre poäng på hemmaplan eller kommer man att parkera sin Championship buss framför det egna målet?

En matchbild där Swansea för spelet är att förvänta oavsett. Gary Monks lag har verkligen visat på ett lugn i sitt spel de senaste matcherna. Shelvey på mittfältet har agerat stor kreatör och Gomis i anfallet har producerat för att avlasta laget. Summa sumarum så är Swansea ett harmoniskt lag för tillfället och lag med sådan inställning, moral och kvalité är svårslagna. Man Utd frågar nog fortfarande sig själva vad det var som hände förra omgången då Swansea plockade alla poäng.

Watford kommer till matchen med ett antal nyförvärv i laget. Det är dock osäkert om de allra senaste får spela. Ibarbo får det definitivt inte (vilket hade varit en stor förstärkning).

Det som är mest intressant med den här matchen är att Swansea står i 2,70 för att vinna. Nästan tre gånger pengarna för ett lag som har god form och som möter en relativt formsvag nykomling. Det blir inte bättre än så och oddset är på tok för bra för att avstå. Raka tvåan spelas starkt och med stor tillförlit.

PS! Vill du vinna mer? Lägg ett spel på Gomis som målskytt i matchen också!

Spelet: Swansea vinner matchen, 2,70 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb