Ikväll spelas säsongens första riktiga stormatch i Serie A. Ja, möten mellan topplag får ursäkta. Här pratar vi derby! Milanderbyt mellan Inter och Milan är alltid ett laddat möte. Genom åren har vi sett hur makten har skiftats från Milan till Inter och tillbaka igen. Vid dagens datum får man väl säga att det är Inter som ligger framför sina konkurrenter när det handlar om slagkraft. Man har betydligt starkare ekonomiska muskler och man har en relativt intakt trupp sedan fjolåret.

Spelet som lockar främst är underspelet på antal mål i matchen. Visst, de senaste matcherna har inneburit en del mål för båda lagen men när det kommer till Milanoderbyt så brukar det stanna vid två till antalet. Underspelet på -2,5 mål i matchen står dessutom i fina 1,83, vilket får sägas vara bra.

Milan har fått in Balotelli i laget och han gjorde mål direkt i den arrangerade träningsmatchen som laget ordnade för några dagar sedan. Kanske står han åter som målskytt mot laget som han en gång representerade?

De senaste fem matcherna lagen emellan har slutat med maximalt två mål så det känns väl inte helt otroligt att det gör det igen?

För dig som letar lite större pengar kanske marknaden ”oavgjort och under 2,5 mål i matchen” känns intressant? Du hittar marknaden under sektionen ”mål” när du klickar in dig på matchens alla marknader.

Spelet: Antal mål i matchen -2,5, odds 2,70 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb