Med kvällens matcher kl.20.45 sparkar säsongens gruppspel i Champions League igång. Bland de lag som gör entré hittar vi exempelvis PSG, Real Madrid, Man Utd, Man City och självaste Malmö FF (för att nämna några).

Som vanligt när det vankas CL så är oddsen rejält slashade på hemmalagen och de största lagen från Europa. Vad sägs väl om oddset 1,16 på PSG, 1,22 på Benfica eller 1,20 på Real Madrid. Nej, de oddsen betackar jag mig för och förmodligen du också?

Bland kvällens hemmalag så finns det ett som inte har ett lågt odds men som ändå har riktigt god vinstchans. Laget jag talar om är Manchester City och de möter italienska Juventus. En match som för ett år sedan hade varit ytterst jämn. Idag, med ett antal spelarförsäljningar senare för Den gamla damen (Juve) så är favoritskapet till tydlig fördel för hemmalaget City. Juventus har spelat riktigt svagt de senaste matcherna och i veckan lyckades man exempelvis endast knipa en poäng på hemmaplan mot Chievo.

Man City står i 1,90 och det riktigt bra med tanke på att laget radat upp fem raka segrar i PL och att de toppar den inhemska tabellen. Man har fått igång spelet och är inne i ett rejält stim av goda resultat.

Man City bör spikas för alla som letar enkla pengar ikväll!

Spelet: Man City vinner matchen , odds 1,90 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb