Gårdagens spel raserades helt då Man City tappade en 1-0 ledning i 2:a halvlek till förlust med 1-2. Detta på hemmaplan och precis efter att man hade ett superläge att göra 2-0.

Med Citys bistra öde i minne blickar vi mot kvällens matcher med viss skepsis. Visst, det finns ett par favoriter men de är sannerligen inte helt lätta att hitta. Bayern Munchen tillsammans med Arsenal är väl så nära man kommer ett favoritskap.

Arsenal gästar Dinamo Zagreb för en svår bortamatch utan flera nyckelspelare. Backlinjen förändras en aning sedan Mertesacker varit inblandad i en bilkrock. Giroud förväntas inte starta och Ramsey och Wilshere är på skadelistan.

Dock har Arsenal ett så pass starkt lag att man ska klara av att vinna mot ett Zagreb som kommer att göra vad de kan för att plocka en pinne. Med andra ord är det ett tätt försvarsverk som ska besegras från Arsenals sida. Av den anledningen känns också spelet ”kryss i halvtid och Arsenal vinner matchen” som riktigt logiskt. I dryga timmen kan Zagreb stå emot och sedan träder den individuella skickligheten in och avgör.

Med Walcott aningen ur målslaget blir det mittfältet som står för poängen. Varför inte Cazorla?

Matchen startar kl.20.45!

Spelet: Kryss i halvtid och Arsenal vinner matchen, odds 3,80 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb