Visst har det varit ett antal underliga resultat på sistone? Först var det CL i veckan som fullständigt spårade ur när Arsenal och Man City förlorade. Mest underligt var kanske Citys förlust mot Juventus. Än underligare blev det igår då City åter igen förlorade på hemmaplan. Motståndarna var då West Ham!

Så med underligheter i ryggen ställer man sig aningen frågande om det finns något pålitligt lag idag? Man Utd spelar borta mot Southampton och det känns inte som en säker Utd seger. Nej, det är mot Liverpool som hoppet ställs och att de ska klara av att leverera mot ett svagt Norwich. Matchen spelas hemma på Anfield och vore det inte för Hendersons fotskada så är laget relativt intakt.

Coutinho kommer tillbaka in i startelvan och kamperar bakom Benteke tillsammans med Firminho och kanske Sturridge! Den skadeförföljda anfallaren har tränat med truppen under snart 10 dagar och finns med i truppen. Får han speltid är det naturligtvis ett styrkebesked för Liverpool.

Spelet för dagen är helt enkelt den raka ettan på Liverpool. Med en bättre trupp, ett relativt starkt hemmafacit samt en gedigen historik mot Norwich som incitament är hemmaseger till 1,66 taget alla dagar i veckan.

PS! Letar du större pengar så rekommenderas specialspelet att Liverpool gör mål i båda halvlekarna. Det betalar fina 2,50 gånger pengarna!

Spelet: Liverpool vinner matchen , odds 1,66 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb