Capital One Cup är inne i tredje omgången och du kan se bland annat Tottenham – Arsenal i direktsändning via live streaming under onsdagskvällen 23/9 med matchstart kl. 20:45 på bet365. Du kan även se Capital One Cup mötet Walsall – Chelsea samma tid om du hellre vill titta på den matchen.

Andra direktsända matcher du kan se denna lill-lördag är bland annat Celta Vigo – FC Barcelona i La Liga kl. 20:00 där John Guidetti har gjort i det närmaste succé sedan han kom till Celta Vigo, i alla fall som inhoppare då han varit väldigt effektiv med målskyttet på få spelade minuter. I motståndarlaget Barcelona möter han som bekant Lionel Messi, enligt många världens bäste fotbollsspelare. Kl. 22:00 startar matchen Athletic Bilbao – Real Madrid med världsspelaren Cristiano Ronaldo som en av huvudattraktionerna.

Ha en fin fotbollskväll!

Tottenham - Arsenal live streaming