Min kollega levererade inget vidare stryktipsförslag förra veckan så ni kan bortse från det ;). Men nu är gurun (ironisk) tillbaka vid rodret efter en veckas semester! Stor av självförtroende efter 12 rätt på stryktipsförslaget vecka 37. Tycker tipset ser riktigt roligt ut den här veckan och förhoppningsvis kan vi delge några skrällar eller tecken som man bör ha med på kupongen.

Stryktipsförslag vecka 39

Match 1. Leicester – Arsenal (1×2)

H: Har börjat säsongen lika fint som man avslutade den förra. Ingen förlust i ligan ännu och kan mycket väl vinna här. Ettan är ett måste att ha med på kupongen. Skadeläget ser ljust ut. Endast M James borta.

B: Det har varit lite turbulent efter derbyt mot Chelsea senast. Tycker mig se en viss skillnad i Arsenals sätt att spela i år jämfört med tidgare. Tidigare har man gasat hela matcherna med anfallsfotboll. Men det ser ut som att Wenger i vissa matcher valt att backa hem och tänka lite mer defensivt och ställa om snabbt. Rosicky och Welbeck är långtidsskadade. Wilshere och Coquelin testas matchdagen.

Vårt tips, 1×2

Match 2. Liverpool – Aston Villa (x)

H: Det blåser snålt kring Brendan Rodgers. Målskyttet har varit ett stort problem inledningsvis och man hade till och med problem att få hål på lilla Carslie i ligacupen där man till slut vann på straffar. Normalt sett är man klara favoriter här. Benteke ser ut att missa matchen. Henderson och Lovren testas matchdagen.

B: Räkna med ett defensivt Aston Villa som kommer gå på kontringar. Gardner och Okore är skadade. Agbonlahor och Gueye testas matchdagen. Känns inte speciellt otroligt att den här matchen slutar kryss.

Vårt tips, x

Match 3. Manchester United – Sunderland (1)

H: Martial och Depay har verkligen levererat sen de anslöt till Manchester den här säsongen. Martial två mål senast när Southampton besegrades på bortaplan lär få fortsatt förtroende. Shaw som bröt benet mot PSV blir borta minst 7 månader. Rojo missar också matchen. Annars ser skadeläget ljust ut.

B: Ola Toivonen har inlett fint i Sunderland och gjorde mål i 1-4 förlusten mot City senast i ligacupen. Han borde få nytt förtroende. Tyvärr är laget för dåligt och här kommer man inte räcka till. Jag är rädd för att det kan sluta väldigt illa för Sunderland den här säsongen. Veckans bank på Stryktipset!

Vårt tips, Säker etta!

riskfri betting

Match 4. Southampton – Swansea (1×2)

H: Hemma är man normalt sett starka men förlorade senast mot United. Endast Forster ser ut att missa matchen. Förra säsongen hade man ett av ligans bästa försvar och kan bara Koeman återfinna samma stabilitet där så kommer 3 poängarna att börja trilla in snart. Är bättre än tabellen visar!

B: Har efter en bra inledning stött på problem i bortaspelet. Två raka förluster och kan få problem här också. Inga skador för tillfället.

Den här matchen känns öppen och kan sluta precis hur som helst. Vi utgår från krysset och helgarderar.

Vårt tips, x

Match 5. Stoke – Bournemouth (1×2)

H: Ännu ingen seger i ligaspelet och man ser inte riktigt ut att ha nåt sina fulla potential än. Shawcross testas matchdagen, annars skadefri trupp att välja ifrån.

B: Har inlett säsongen piggt och tar verkligen för sig. Det brukar vara så att nykomlingar överpresterar till en början för att sedan tappa ju längre säsongen går. Men jag tror faktiskt väldigt mycket på detta Bouremouth som har spelat ett högt presspel i de matcher jag sett laget. Kan mycket väl vinna här.

Vårt tips, 1×2

Match 6. West Ham – Norwich (1x)

H: Vem hade trott West Ham på en 3:e plats efter 6 omgångar? Man har lyckats med konststycket att vinna över City, Liverpool och Arsenal på bortaplan. Man har dock haft lite problem när man som på hemmaplan försökt att föra spelet. Norwich ska absolut inte underskattas. Ogbonna, Valencia och Song missar matchen.

B: Har fått en mycket bra start på säsongen och har verkligen tagit för sig. Endast Mulumbu på skadelistan. Får svårt att vinna här man kan mycket väl ta poäng.

Vårt tips, 1x

Sätt in 100 kr få 500 kr

Match 7. Bolton – Brighton (x2)

H: Ingen förlust på hemmaplan än (1 vinst och 3 oavgjorda). Dock är man en skugga av sitt forna jag. Möter här riktigt bra motstånd.

B: Ingen förlust ännu den här säsongen och det har sett stabilt ut trots bra motstånd. Får ses som favoriter här! Kryss två räcker långt!

Vårt tips, x2

Match 8. Brentford – Sheffield Wednesday (12)

H: Känns oplitliga såhär långt. Vann senast över Preston vilket var starkt men hade dessförinnan 4 raka utan seger. Möter överkomligt motstånd här.

B: 2 raka segrar där man bland annat slog Newcastle i ligacupen senast. Så formen ser bra ut. Kan mycket väl vinna här.

Båda lagen både gör mycket mål och släpper in en hel del så det känns vidöppet.

Vårt tips, 12

Match 9. Burnley – Reading (1x)

H: Riktigt fin form på Burnley 4 vinster och 1 oavgjord på de 5 senaste. Hemma är man starka och obesegrade den här säsongen. Möter visserligen bra motstånd här men bör klara av uppgiften.

B: Blir att räkna med och kan nog till slut nå en kvalplats när vi summerar säsongen. Kan kanske klara kryss här men står inför en väldigt svår bortamatch.

Vi tror 1x räcker långt och blir vårt tips.

Vårt tips, 1x

Match 10. Hull – Blackburn (1)

H: Hull ser riktigt riktigt starka ut för tillfället. I tisdags slog man ut Swansea ur ligacupen. Hemma i ligan har man 3 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster med målskillnaden 7-2. Vi tror att man vinner med ett par bollar här mot Blackburn. Ettan känns given.

B: Blackburn har ingen vinst i bortaspelet än och den lär förmodligen inte komma här heller. En av kupongens säkraste matcher.

Vi spikar ettan

Vårt tips, 1

Match 11. Ipswich – Bristol City (1)

H: Är med i toppen och fått en bra start på säsongen. Bör inte ha några problem med mediokra Bristol C.

B: Släpper in på tok för mycket mål där försvaret känns vidöppet. Kommer få det jobbigt här.

Vi spikar ettan!

Vårt tips, 1

Match 12. Preston – Wolverhampton (1×2)

H: Vikande form, Ingen vinst på de 5 senaste. Får kämpa för nytt kontrakt! Stod dock upp bra mot Bournemouth i ligacupen och kan man visa samma mentalitet så kan man ta 3 poäng här.

B: Har inte heller någon vidare form men mött rätt bra motstånd. Är egentligen bättre än tabellen visar just nu.

Känns som den här matchen kan sluta lite hur som helst och därför känns det bra med helstreckat!

Vårt tips, 1×2

Match 13. Halmstad – Malmö FF (2)

H: Avståndet börjar bli stort nu (6 poäng upp till strecket). Dessutom usel form och 4 raka förluster. Sista halmstrået här!?

B: Matcherna har duggat tätt för Malmö sista tiden. 2 raka segrar i Allsvenskan gör att man parkerar på en fjärde plats i tabellen. Det känns dock som loppet är kört för SM-Guld i år. Brukar ha lätt för Halmstad och det skiljer så pass mycket kvalitet mellan lagen att man bör vinna här.

Vårt tips, 2

stryktipsförslag vecka 39

Kommentarer om Stryktipset

  • Ingen jackpot den här veckan
  • Spelsystem R-4-4-144, med 12 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match, United hemma mot Sunderland.
  • Skrällen tror vi Bournemouth står för

Ja då ses vi på Lördag igen! Nånstans..