I helgen har vi återigen toppfotboll att se fram emot på live stream TV och särskilt spännande blir det att se Zlatan och John Guidetti spela. Celta Vigo med John Guidetti i laget ångar på i La Liga och slog senast självaste FC Barcelona i ligan med hela 4-1. Nu ligger man tvåa i La Liga på samma poäng som serieledarna Real Madrid. Guidetti har blivit mycket populär bland Celta fansen under den korta tid som han spelat i klubben trots att han i stort sett bara fått agera inhoppare i matcherna. Under försäsongen gjorde han mål i var och varannan match som inhoppare och mot Barcelona gjorde han sitt allra första ligamål för sitt Celta Vigo. Zlatans PSG går, jämförelsevis med Celta Vigo, lika bra i franska ligan Ligue 1 och leder den med en poäng framför Saint-Etienne. Zlatan har varit skadad stora delar av ligainledningen men fick nu senast mot Guingamp också han göra sitt första mål för säsongen.

Alla matcherna ses gratis via live stream på Unibet TV!

Helgens matcher med bl.a. Zlatan och John Guidetti

Zlatan och John Guidetti på live stream TV

Denna helg är det framförallt på lördag 26/9 vi hittar de mest spännande matcherna enligt vårt tycke. Och för att fortsätta prata om Guidetti och Zlatan så har vi att se fram emot matcherna Nantes – PSG kl. 17:30 och senare på kvällen Eibar – Celta Vigo kl. 22:05. Men vi har många fler väldigt intressanta matcher just denna lördag vilka sänds i direktsändning helt gratis och som vi har svårt att bortse ifrån. Vad sägs om massor av Bundesliga matcher med bland annat Pep Guardiolas Bayern München ”in action”. Du kan se FC Barcelona utkräva hämnd mot Las Palmas från förnedringen mot Celta Vigo senast kl. 16:00 på lördag. Och du ser Barca antagonisten Real Madrid ta emot Malaga nästan direkt efter kl. 18:15. Och man vill ju inte missa toppmötet mellan trean och fyran i La Liga Villarreal – Atlético Madrid kl. 20:30! Naturligtvis visas italiensk ligafotboll också som vanligt och Serie A mötet mellan Napoli – Juventus 20:45 lockar säkert många tv tittare.

Alla matcherna ses gratis via live stream på Unibet TV!