Idag spelas endast en match i Premier League. Den spelas kl.17 och för underhållningen ansvarar Watford och Crystal Palace. En match som förhoppningsvis inte bjuder på några alltför stora överraskningar. Förhoppningsvis blir resultatet aningen mer logiskt än igår då vi fick se Man City förlora med 4-1 mot Tottenham och Chelsea mirakulöst knipa en poäng mot Newcastle.

Inför matchen är Crystal Palace knappa favoriter enligt oddssättningen. Watford har fint hemmafacit och det är det som ger oddset en liten boost.

Enligt min mening är Watfords odds aningen för lågt. Watford sprattlar som en halvdöd fisk och kommer snart in i den förväntade svackan där det syns att lagbygget helt enkelt inte räcker till. Till eftermiddagens match saknar Watford Ekstrand och viktiga Behrami.

Vad som framför allt talar emot Watford här är att man spelar på hemmaplan och att man förväntas föra spelet. Man kan inte ge bort initiativet mot Crystal Palace och bara ligga på kontring, som annars är deras främsta vapen. Med ett öppnare spel blottas då Watfords luckor. Visst, hemmaplanen ger också en liten fördel i form av publiken och historiken och på sin höjd lyckas man hålla sig till krysset här. Dubbelchans är således ett bra spel!

Palace har vunnit åtta av de senaste elva bortamatcherna och Watford har chans att vinna tre raka matcher. Därtill har Watford endast vunnit en gång mot Crystal Palace när de tagit emot på hemmaplan. Dubbelchans ”X2” eller raka tvåan? Båda har spelvärde här!

Spelet: Dubbelchans ”X2”, odds 1,57 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb