Segerspelet på Crystal Palace satt fint och nu blickar vi åter mot en paradseger. Den här gången är det Champions League som är arenan och laget jag väljer att backa med tilltro och pengar är Arsenal.

Londonlaget ställs inför ett möte med grekiska Olympiakos. En match som man på förhand är stora favoriter att vinna. Ett favoritskap som infinner sig med all rätt. Arsenal är ett betydligt bättre lag i grunden och ska vinna den här matchen. Särskilt som man gjorde ett uselt resultat i den första matchen i gruppspelet.

Arsenal kommer till matchen med en stabil seger mot Leicester i ryggen. Då bjöd man på sprudlande offensiv och Sanchez gjorde ett hattrick. Något som kan vara avgörande nu när Giroud är avstängd. Arsenal behöver en målskytt som inte enbart stavas Walcott (för då vinner man knappt några matcher).

Den raka ettan står i 1,44 och den spikas med tillförlit. Även spelet asian -1 till 1,80 känns intressant.

Om du inte har provat asianspel förut så får du pengarna tillbaka vid ”-1” om Arsenal endast vinner med ett måls marginal.

Arsenal kommer med ett starkt lag till matchen och med fördel av hemmaplan bör man göra processen kort här. Fansen på Emirates kräver en seger och förhoppningsvis även de egna spelarna. Inget mer CL-fisko nu!

Matchen spelas ikväll och startar kl.20.45!

Spelet: Arsenal vinner matchen, odds 1,44 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb