Ännu en stormatch för Malmö FF i Champions League när man ikväll tar emot Real Madrid med matchstart kl. 20:45 på TV3Malmö FF v Real Madrid är en match vars utgång känns som given på förhand. Dock saknas några av stjärnorna i Real Madrid vilket möjligen kan öppna upp något för Malmö FF. Men största stjärnan Cristiano Ronaldo är med och kommer säkerligen som vanligt bli svårstoppad om han har en någorlunda bra dag. Dock är det lite långsökt att förvänta sig att Real kommer underskatta de svenska motståndarna då Madridlaget har ett imponerande facit i Champions League senaste åren.

Flera fina oddserbjudanden på Malmö FF v Real Madrid från Betway

Betway erbjuder följande förhöjda odds på matchen Malmö FF v Real Madrid:

Malmö vinner och Markus Rosenberg gör mål, till oddset 17.00.

Real Madrid vinner och Ronaldo gör mål först, till oddset 3.75.

Real Madrid, Man City, Man United och Atlético Madrid vinner sina matcher, till oddset 7.00.

Malmö FF v Real Madrid tider och kanal

Match: Malmö FF v Real Madrid

Datum: 2015-09-30

Matchstart: Kl. 20:45

TV-kanal: TV3

Malmö FF v Real Madrid matchstart & TV-kanal 30/9