Vi har en underbar fotbollssöndag att blicka fram emot med flera högintressanta direktsända fotbollsmatcher som ses gratis på bet365 live streaming. Bland annat kan vi titta på Bundesligamatchen Bayern München – Borussia Dortmund, derbyt i La Liga Atlético Madrid – Real Madrid, Ligue 1 med Zlatan från start i Paris SG – Marseille.

Härlig fotbollssöndag med Bayern München - Borussia Dortmund

Vill du se de direktsända sportevenemang på bet365 Livestreaming krävs att du är registrerad som kund hos bet365 och har gjort åtminstone en första (liten) insättning på ditt spelkonto eller lagt ett spel de senaste 24 timmarna. Det räcker sedan att du har kvar 1 kr! på kontot för att kunna se på massor av streamad sport dygnet runt.

Bayern München – Borussia Dortmund kl. 17:30

Det är en riktigt toppmatch i Bundesliga denna eftermiddag när ettan och tvåan i ligatabellen möter varandra. Bayern München – Borussia Dortmund är den största matchen man kan få uppleva i tysk fotboll och det ska bli väldigt intressant att se hur Bayern tränaren Pep Guardiola coachar sina mannar. Det ska också bli skitkul rent ut sagt att se vem av de två bästa anfallarna i ligan som går vinnande ur striden då skytteligaledaren Robert Lewandowski i Bayern München med sina 10 mål så här långt ställs mot Dortmund‘s Pierre-Emerick Aubameyang, skytteligatvåa på 9 mål. Hur intressant match som helst och det skrivs spaltmeter inför matchen Bayern München – Borussia Dortmund. Oktoberfest utlovas på läktaren!

Atlético Madrid – Real Madrid kl. 20:30

Spanskt derby spelas ikväll och det är inte något vanligt derby utan ett av Europas allra största fotbollsderbyn. Atlético Madrid – Real Madrid är en match som delar huvudstaden Madrid i två halvor denna afton och frågan här blir vilka av fansen som imorgon stolta kan gå till jobbet med upphöjda huvuden. Lagen ligger för närvarande fyra och femma i tabellen och det blir spännande att se om Real drar ifrån lokalkonkurrenten eller får se sig passeras efter att slutsignalen ljudit.

Paris SG – Marseille kl. 21:00

I matchen PSG – Marseille är det helt andra förutsättningar än i de två ovanstående matcherna. PSG leder ligan efter en mycket stark inledning av säsongen medans Marseille har det blytungt för tillfället och har gjort sin sämsta ligastart på många år då man nu inför mötet med PSG ligger på sextonde plats. Zlatan firade igår sin 34-års dag och ska idag försöka hitta målformen mot Marseille. PSG-truppen är intakt vilket borde innebära en trevlig kväll för alla PSG och Zlatan-fans.