Att streama sport online och som dessutom är gratis är idag en baggis. Vi visar här var du hittar live streaming för bl.a. fotboll, ishockey, tennis, rugby, MMA samt massor av andra sporter. Se streamad sport på mobilen, datorn eller surfplattan! I och med alla streamingtjänster som finns på nätet nu för tiden är det väldigt enkelt att hitta en direktsändning av det sportevenemang du för tillfället vill se helt gratis. Dock är inte alla sportstreamar helt problemfria.

Krångel med många sportstreamar

Gör du en snabb sökning på Google när du letar efter en live stream av till exempel en fotbollsmatch du vill se. Ja då får du säkerligen fram ett sökresultat med massor av streamingsajter som erbjuder direktsändning av just din match. Problemet är bara att de flesta av dessa sajter med sportstreamar i stort sett alltid kräver ett särskilt plugin eller nerladdning av programvara för att kunna kolla på matchen. Dessutom så är ofta problemen inte avslutade även om du lyckas ladda ner programmet och öppna upp streamingen. Det finns en påtaglig risk att det nerladdade programmet medför virus av olika slag.

Dålig kvalité

Ytterligare så visar det sig lika ofta att streamingkvalitén är urdålig. Och för att ytterligare förvärra upplevelsen så tillkommer reklam mitt i alltihop. Det kan kännas oerhört irriterande när man, efter den tidskrävande processen med att få tillgång till en önskvärd stream, får stå ut med alla reklam ”overlays” som täcker bildfönstret. Och som dessutom dyker upp hela tiden även om jag klickar bort reklamen. Detta så störande att man till slut ger upp!

Se stremad sport problemfritt

Det säkraste kortet till att se streamad sport i direktsändning med bra kvalitet är alla gånger att registrera ett gratiskonto hos något av de största spelbolagen som erbjuder en live streaming-tjänst. Vi rekommenderar framförallt två spelbolag som har störst utbud av direktsända sportevenemang och som också till viss del kompletterar varandra i streaming-utbudet. Båda dessa live stream-tjänster kan ses på vilken enhet du vill som mobilen, surfplattan eller datorn. Enligt oss på Svenskt Spel är bet365 och Unibet de bästa spelsajterna att vända sig till om man vill streama sport online utan krångligheter, på vilken enhet du vill och med bra bildkvalitet.

Bet365 Live streaming

Live streaming hos bet365 kostar inget. Däremot måste du registrera ett konto, vara inloggad och ha lite pengar på ditt sportkonto för att kunna kolla på sport. Jag har en krona kvar på kontot som jag låter ligga där om man inte vill sätta in pengar för att oddsa förstås. Du kan också se streamat material om du har placerat ett spel under de senaste 24 timmarna på bet365.

Unibet TV

Inte heller hos Unibet kostar deras live stream något. Unibet marknadsför sin live streaming-tjänst som Unibet TV och alla sportevenemang visas i deras Live-kalender. Och för att se direktsändningarna av sportevenemangen gäller samma regler som hos bet365, alltså gäller det att vara registrerad som kund, ha en slant på kontot samt vara inloggad när du kollar på TV streamarna.