Många av oss har växt upp med tipslördag på 70 och 80 talet vilket gjorde att många fick upp ögonen för Nottingham Forest. Nottingham parkerar just nu på en 14:e plats i The Championsship. Laget har fortfarande många fans där hemma i stugorna och är man sugen på att se sitt lag så kan man göra det via Live Stream. Med Live stream menas att du kan se matchen direkt i din dator över internet och inte via någon tv-kanal som du abonnerar på.

Titta på Bristol City – Nottingham Forest via live streaming

Eftersom den inte visas av någon tv-kanal så har du möjlighet att se matchen hos ett spelbolag istället.

Bet365 visar Bristol City – Nottingham Forest via live stream

Bristol City ligger sist i The Championship och uppgiften ser inte omöjlig ut för Nottingham. Bristol City – Nottingham har matchstart ikväll fredag klockan 19:45. Allt du behöver är ett konto med pengar på hos spelbolaget. Så länge som du har pengar på ditt konto så kan du se alla matcher via spelbolaget. bet365 klassas för övrigt som världens största spelbolag när det gäller odds och betting och man är i särklass bäst när det gäller live streamad sport!

bristol city nottingham forest live stream