Zlatan Ibra Ibrahimovic

Idag får vi åter nöjet att se Zlatan spela fotboll via streaming på bet365 när hans PSG gästar SC Bastia i franska ligan. PSG ser ut att dra ifrån de övriga lagen i ligan redan såhär i början av säsongen. Man ligger fem poäng före Angers och Caen efter nio spelade matcher. De förväntade storlagen Monaco och Marseille har haft i det närmaste en bedrövlig start med alldeles för få vinster i sina inledande matcher. Så det känns som att det kanske redan nu börjar bli klart med vilka som kommer stå som franska ligamästare när säsongen 2015/2016 är till enda. Zlatan har med andra öppet mål mot ytterligare en ligatitel i hans förmodligen sista säsong i Paris Saint-Germain.

Fakta inför Bastia – PSG 17/10

Match: Bastia – PSG

Datum och tid: 17/10 kl. 17:00

Matchen visas på: Bet365 Livestreaming

PSG truppen mot Bastia: AUGUSTIN Jean-Kévin, AURIER Serge, CAVANI Edinson, DOUCHEZ Nicolas, IBRAHIMOVIC Zlatan, KURZAWA Layvin, LAVEZZI Ezequiel, LUCAS, MARQUINHOS, MAXWELL, ONGENDA Hervin, PASTORE Javier, RABIOT Adrien, SIRIGU Salvatore, STAMBOULI Benjamin, THIAGO MOTTA, THIAGO SILVA, VAN DER WIEL Gregory.

Borta i PSG är: DAVID LUIZ, DI MARIA Angel, KIMPEMBE Presnel, MATUIDI Blaise, TRAPP Kevin, VERRATTI Marco.