Med en målskillnad på -11, med endast tre inspelade pinnar på kontot och med en jumboplats i Premier League är det kanske inte så konstigt att röster gör gällande att toppen i Newcastle har tappat förtroendet för ”smiling” Steven McClaren. Några experter hävdar bestämt att McClaren har fått kvoten om tre matcher på sig att förändra läget för klubben. En omöjlig uppgift enligt mig och också enligt många andra.

Newcastle är ett mycket sargat lag som spelar utan riktig struktur och matchplan. Åtminstone är det vad som möter alla som tittar på laget. Anfallsspelet byggs upp av slumpvisa händelser och uppspelen följer inga återkommande mönster. Försvarsspelet baseras på en bräcklig backlinje där yrvädret Colloccini styr och ställer med ett underligt sinne för säkerhet. Den enda spelaren som höll något som liknar klass var målvakten Tim Krul. Typiskt dock för Newcastle att Krul kommer att vara borta hela säsongen efter att ha skadat sig.

Idag ställs Newcastle inför ett tufft möte med Norwich. En klubb som sätter hårt arbete främst och som kommer till St:James’s Park med inställningen att plocka tre poäng. I mina ögon är det också det man kommer att göra. Laget spelar med stort hjärta och mot ett själlöst lag som Newcastle kommer det att räcka till seger.

Om du nöjer dig med att vinna 1,55 gånger pengarna så är dubbelchans ”X2” ett mycket bra spel här. Söker du lite större avkastning så ger bortaseger hela 3 gånger pengarna. Vilket väljer du? Newcastle är inte ett bra lag i Premier League just nu!

Spelet: Dubbelchans ”X2”, odds 1,55 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb