Chelsea fick ett litet uppsving i helgen då man enkelt avfärdade Aston Villa med 2-0. Diego Costa var tillbaka i laget efter sin avstängning och han visade verkligen att Chelsea är ett helt annat lag utan honom. Man kan säga vad man vill om Costa men han gör mål, i stort sätt alltid när han spelar.

Ikväll är det dags för Chelsea att ta tag i taktpinnen i Champions Leauge. Efter två minst sagt skrala insatser är det nu tre poäng som gäller om man vill ta en plats i toppen av gruppen. Med ett motstånd som Dinamo Kiev ska det också vara fullt möjligt.

Chelsea mönstrar ett starkt lag med Costa längst fram. Hazard förväntas göra comeback i laget efter att ha blivit petad mot Aston Villa. Mourinho ville helt enkelt se en förändring i inställningen hos Hazard och enligt rapporter så har Hazard tagit petningen på rätt sätt. På mittfältet förväntas Hazard spela tillsammans med Oscar och Willian.

Vad som ytterligare talar för att segerspelet på Chelsea till 2,45 är spelvärt är att Dinamo Kiev kommer till matchen med en riktig brakförlust i ligan. Förlusten kom också mot ärkerivalerna Sjaktar (som för övrigt möter Malmö!).

Förutom segerspelet på Chelsea rekommenderas också ett målspel på Costa. När han spelar gör han mål, det är ett välkänt fakta!

Spelet: Bortalaget vinner, odds 2,45 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb