Denna löningshelg kan vi se fram emot direktsända fighting matcher när UFC Fight Night 24 okt streamas under lördagskvällen på Unibet TV. Huvudnumret är fighten mellan irländaren Paddy Holohan och amerikanen Louis Smolka. UFC-eventet är denna gång i Irlands huvudstad Dublin, med andra ord Holohans hemmaplan. Holohan bär smeknamnet ”The Hooligan” vilket inte kan vara ett bättre smeknamn på en råbarkad irländare. Gästande Smolka kallar sig för ”The Last Samurai” och vi kan konstatera utefter detta att vi har två riktiga kontraster till fighters i oktagonen i lördagens allra sista fight med start kl. 23:30.

Svensken Reza ” Mad Dog ” Madadi fightas kl. 23:00

Även om huvudfighten lockar så har vi en match som vi svenskar inte vill missa. Den kl. 23.00, precis innan huvudfighten, mellan vår svenske MMA fighter Reza ” Mad Dog ” Madadi och nordirländaren Norman Parke. Mad Dog som i mars återigen var en fri man efter att ha avtjänat ett 1,5 år långt fängelsestraff för väskstöld!? Något han ångrar djupt och nu har istället ägnat all fokus på att komma tillbaka till UFC cirkusen bättre än någonsin.

Unibet TV är gratis

Du behöver bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha lite pengar på kontot, exempelvis 100 kr, där det sedan räcker att du ligger kvar med en enda krona på kontot om du vill ha tillgång till massor av streamad sport dygnet runt.

UFC Fight Night 24 okt

TV-schemat för lördagens UFC Fight Night 24 okt

Kl. 19:15 Bubba Bush – Gareth McLellan

Kl. 19:45 Darren Elkins – Robert Whiteford

Kl. 20:00 Cathal Pendred – Tom Breese

Kl.20:30 Scott Askham – Krzysztof Jotko

Kl.21:00 Aisling Daily – Ericka Almeida

Kl. 21:30 Steven Ray – Mickael Lebout

Kl.22:00 Neil Seery – Jon Delos Reyes

Kl. 22:30 Nicolas Dalby – Darren Till

Kl. 23:00 Norman Parke – Reza Madadi

Kl. 23:30 Paddy Holohan – Louis Smolka