bet365

Fiorentina – Roma möts på söndag 25/10 i en riktig toppmatch i den italienska ligan Serie A med matchstart kl. 18:00. Se matchen gratis på bet365 Livestreaming! Fiorentina är för närvarande serieledare i Serie A och man möter nu trean AS Roma. Serie A är mer öppen och spännande än på många år då tidigare oslagbara Juventus är helt under isen så här i inledningen av säsongen 2015/2016. Många funderingar rör sig i huvudet. Ska till exempel Totti få kröna sin långa karriär med ännu en ligatitel med sitt Roma? Senast han och Roma vann Serie A var säsongen 2000/2001. Tänk om Fiorentina går och tar hem seriesegern vilket i så fall skulle betyda klubbens blott tredje ligatitel och senast man stod högst upp på pallen var 1969! Eller kanske tar sig Juventus samman och påbörjar upphämtningen?

Fiorentina - Roma Live stream