Med ett dystert facit i bagaget är det två lag i extremt behov av poäng som möts idag kl.13.30. Lagen i fråga är Sunderland och Newcastle och de möts i sitt stora och klassiska derby. Ett derby som Sunderland vinner nästan varenda gång. Dock kanske inte idag?

Newcastle kommer till matchen med en riktigt överraskande seger mot Norwich med 6-2. Ett resultat som kanske kan sprida lite ringar på vattnet? Två segrar i rad skulle inte vara helt fel för Steve McClaren och Newcastle.

Enligt oddssättningen till matchen är Sunderland favoriter till segern. Detta baseras dock enbart på tidigare historik och att laget har hemmaplan. Spelmässigt är Sunderland inte bättre och det tror jag också kommer att bli väldigt tydligt nu. Visst, man får tillbaka Lens och Coates men man tappar Borini och eventuellt Toivonen.

Det känns föga oväntat att matchen kommer att spelas mellan ett defensivt inriktat Sunderland som kommer att göra allt för att inte förlora derbyt och ett Newcastle som har allt att vinna och som vill vinna. Av den anledningen är dubbelchansen på ”X2” till 1,55 ett riktigt spelvärt alternativ.

Letar du större utbetalning än så? Lira ett målspel på att Wijnaldum gör mål i matchen till 2.50 gånger pengarna. Han gjorde ju trots allt fyra baljor senast och är lagets bästa målskytt!

Spelet: Bortalaget vinner, odds 2,45 @Bet365.com.

Hur spelar ni på matchen? Kommentera gärna på twitter – @Spelservice

//Seb